علائم کبد چرب در زنان THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

علائم کبد چرب در زنان Things To Know Before You Buy

علائم کبد چرب در زنان Things To Know Before You Buy

Blog Article

در ادامه به ۱۲ غذایی اشاره کرده‌ایم که می‌توانند به کاهش عوارض گریدهای کبد چرب کمک کنند.

شما هم با پیوستن به جمع بزرگ و بالغ بر ۶۰۰ هزار نفری دانشجویان و دانش‌آموزان فرادرس و با بهره‌گیری از آموزش‌های آن، می‌توانید تجربه‌ای متفاوت از علم و مهارت‌آموزی داشته باشید.

کبد چرب گرید ۱ به اولین مرحله بیماری اشاره دارد که به آن «کبد چرب ساده» یا «استئاتوز کبدی» می‌گویند. در این مرحله، چربی اضافی در سلول‌های کبدی بیمار جمع می‌شوند؛ اما به‌طورکلی بی‌ضرر تلقی می‌شود. اگر تجمع چربی بیش از این پیشرفت نکند معمولا در این مرحله از بیماری علائمی بروز نکرده و عوارض جسمانی در پی ندارد.

در اینجا ما به شما چند درمان خانگی کبد چرب را معرفی می‌کنیم.

هر چند بیماری کبد چرب در مراحل اولیه بی‌خطر به‌نظر می‌رسد و درمان و کنترل آن به‌راحتی صورت می‌گیرد، اما پیشرفت این بیماری می‌تواند منجر به مرگ افراد شود.

در بیماری کبد چرب، قطرات چربی بیش از حد توان کبد در سلول‌های آن انباشته می‌شود. توجه به میزان دریافت چربی اشباع و قند مهم است زیرا باعث می‌شود بتوانید سطح کلسترول و تری گلیسیرید خود را کنترل کنید. چربی به دلایل زیر در کبد تجمع پیدا می‌کند:

از طرفی، نتایج تحقیقات نشان داده است که کبد چرب در زنان بین ۴۰ تا ۶۰ سال، شایع‌تر از مردان است. در این میان، کودکان هم در معرض بیماری کبد چرب هستند. برخلاف باور عموم که بعضی بیماری‌ها را مختص دوران بزرگسالی می‌داند، کودکان هم به دلایلی مانند درمان قطعی کبد چرب تغذیه‌ی ناسالم و تحرک کم ممکن است به بیماری کبد چرب مبتلا شوند.

احساس خستگی، کاهش وزن و اشتها، بی‌حالی و ضعف، حالت تهوع و استفراغ، مشکلات تمرکز، درد قسمت راست شکم، تغییر رنگ گردن یا زیر بغل، زردی پوست و قرنیه‌ی چشم از جمله علایمی هستند که در کبد چرب خود را نشان می‌دهند.

فرد مبتلا به بیماری کبد چرب باید مصرف الکل را به طور کامل حذف کند.

درصورتی‌که یک یا چند مورد از شرایط بالا را داشته باشید، بیشتر در معرض بیماری کبد چرب قرار دارید.

استئاتوز کبد: تجمع چربی در کبد نسبتاً بی خطر است. در حین تلاش برای تشخیص سایر شرایط، به طور تصادفی تشخیص داده می‌شود.

البته در این شرایط هنوز هم بافت‌های سالمی برای انجام وظایف کبد وجود دارد. هر چند که این شرایط فقط با اصلاح رژیم غذایی درمان درمان نمی‌شود و نیاز به راهکارهای درمانی جدی‌تری وجود دارد.

البته اگر مکمل‌های شیرین بیان را مصرف می‌کنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانم‌های باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماری‌های قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.

در حال حاضر هیچ داروی مشخصی برای درمان کبد چرب معرفی نشده است و تحقیقات زیادی برای کشف چنین دارویی لازم است. در بسیاری از موارد، تغییر در سبک زندگی می‌تواند به بهبود بیماری کبد چرب کمک کند؛ مواردی مانند قطع مصرف نوشیدنی‌های الکلی، کاهش وزن و تغییر رژیم غذایی در این میان، مفید خواهند بود.

Report this page